Första halvan av året är avklarat och mycket nytt från Apple har vi inte fått se, men enligt  ekonomichef Peter Oppenheimer så kommer Apple ha fullt upp i höst.


Ska man tro på Oppenheimer i en intervju med analytiker och investerare så kan vi få se en hel del nyheter under hösten från Apple. I år har vi endast fått se en ny Macbook Air, Time capsule samt Airport Extreme och det återstår en hel del produkter kvar i deras sortiment.

Många väntar på att få se iPad mini med retinaskärm och tidigare har det ryktats om att Apple haft problem att få fram den volym dom velat med dessa skärmar och att lanseringen därmed blir framflyttat. En annan intressant fråga är om iPod kommer överleva eller om mobilmarknaden istället tar över detta, vi får se om Apple väljer bort iPod en gång för alla eller fortfarande tror på sin musikspelare.

Det har varit svårt att missa alla rykten gällande iWatch och iTV, kanske får vi se båda eller i alla fall en utav dom under hösten. Tim Cook har i en intervju tidigare sagt att vi kommer få se ”något nytt” i år vilket mycket pekar mot just dessa två.

Cook avslutade intervjun med:

”We’re working on some stuff that we’re really proud of, and we’ll announce things when we’re ready,”

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.