Ring fortsätter att släppa sina digitala ringklockor och denna gången en perfekt lösning för alla med kikhål.

Bor man i lägenhet så har dom flesta kanske ett kikhål i dörren in till lägenheten, Ring har tänkt på detta och på årets CES visade dom upp Ring Door View Cam som kan monteras direkt på detta kikhålet.

Är man orolig för att funktionen att titta ut genom kikhålet som man annars skulle göra så är det fortfarande möjligt med Ring Door View Cam samt man har den digitala lösningen.

Framsidan som sitter på utsidan.

Nedan kan ni se några fler funktioner som den nya ringklockan har:

  • Enkel installation – Ring Door View Cam installeras enkelt i stället för ett dörröga, utan behov för att borra eller göra permanenta modifieringar, så den varken lämnar märken eller skadar färg.
  • HD-video – Kunder kan se live video och inspelningar från deras ytterdörr med samma upplevelse och videokvalitet som Rings andra video dörrklockor.
  • Knack-avkänning – Om besökare inte trycker på dörrklockningsknappen, har Door View Cam en impulsgivare som låter dig veta när de interagerar med din dörr, till exempel vid en knackning.
  • Batteridriven – Door View Cam använder ett avtagbart, laddningsbart batteri som ligger på insidan av dörren, så du inte behöver göra installationer för att få en smart dörrklocka i ditt hem.
  • Traditionell dörrvaktsfunktion – Door View Cam har också en lins så att kameran fungerar som ett vanligt dörröga.
  • Sekretesszoner – Gör det möjligt för användare att anpassa video-vyn och skapa ”blinda zoner” framför dörrklockan och stänga av ljudinspelningen.
  • Ljudavbrytning – Tillåter att användarna stänger av ljud, inklusive ljudinspelning.
  • Alexa-kompatibilitet – I vissa länder kan användaren fråga Alexa-kompatibla enheter att ”visa ytterdörren” och varna när rörelse upptäcks av Ring Door View Cam i realtid. De kommer också att kunna tala med sina besökare via deras Echo Show, Echo Spot och Fire Surfplatta med Alexa (gen 7+).

Nu har Ring Door View Cam äntligen börjat säljas och detta även i Sverige och priset hamnar på 1 999 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


8 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.