Resident Evil Village har fått släppdatum

Capcom har nu via sitt Resident Evil-event bekräftat när Resident Evil Village samt att vi får ta del av ett demo, redan idag!

Ett event online som har all fokus på Resident Evil skadar aldrig och det var precis det Capcom hade inatt. På detta eventet visste vi mer eller mindre att en av höjdpunkterna  var att vi ska få veta när spelet släpps och nu vet vi.

Resident Evil Village släpps på Playstation 4 och som gratis uppdatering till Playstation 5 den 7 maj. Vi vet sedan tidigare att Resident Evil Village även kommer släppas på Xbox men om det är samma datum återstår att se.

Men inte nog med att vi fick ett datum så har Capcom nu släppt ett exklusivt demo till Playstation 5. Detta demo innehåller inga strider eller så, man spelar som “Maiden” istället för protagonisten Ethan Winters som man kommer göra i fullversionen av spelet.

Det ska komma ytterligare ett demo senare i vår som inte är exklusivt och förmodligen visar lite mer strider då. Demot nu till PS5 är mer som ett demo som ska visa vad spelet går för och hur grafiskt imponerande det är.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.