Med hjälp av teknologi är det lätt att vara uppkopplad och tillgänglig oavsett var i världen man är.

Man kan jobba i stort sett var som helst, och dessutom kan tekniska tillbehör och gadgets göra resan både roligare och mer bekväm. Här kommer några tips på saker som kan hjälpa dig att få ut det mesta av ditt nästa äventyr!

En kamera

Många resenärer föredrar att ha en bra smartphone av nyare modell i stället för en separat kamera. De är i många fall lika bra som vilken enkel kompakt digitalkamera som helst, men har man en äldre mobil och vill ha fina bilder är det en riktig kamera som gäller. Dessutom måste man tänka på att ha minneskort och eventuellt även ett extra batteri, eller ett USB-minne. En kamera kan många gånger vara en ganska stor investering, och det är vanligt att man finansierar den med ett lån. Läs hur man hittar det billigaste lånet om du överväger att köpa en ny kamera.

Läsplatta

Perfekt istället för att släpa med sig böcker som är både tunga och skrymmande. Ska man resa och flyga mycket är det mycket bättre att ladda ner sitt bibliotek till en enkel läsplatta istället, och på så sätt ha med sig alla sina favoritäventyr.

Smart bagage

Det finns smarta väskor med flera funktioner. Bland annat finns det varianter med smarta lås som ansluter till din telefon, ett internt batteri som du kan använda för att ladda dina elektroniska enheter med på resande fot, och en sensor som känner hur mycket väskan väger.

En reserouter

En reserouter kan hjälpa dig på flera olika sätt. De fungerar bland annat som ett bärbart batteri, som en WiFi-router för resan, och den erbjuder nätverksansluten lagring. Den är inte märkbart bättre än någon annan router, men det är bekvämt att få alla funktioner i ett och samma paket.

En universaladapter

Det här är något som finns i bagaget hos alla jetsetters. En universaladapter fungerar med uttag av alla slag, vilket är nödvändigt framförallt när man reser och arbetar.

Bärbar laddare

En bärbar laddare är perfekt att ha med sig utomlands. Oavsett om man arbetar eller är på sightseeing är chansen stor att man tar många fler bilder än vanligt, och använder mer data än vad man normalt gör. Det kan ladda ur batteriet fort, och det är enkelt att bespara sig den stressen genom att ha med sig en bra portabel laddare. En vanlig enkel laddare räcker till att ladda upp en modern smartphone fullt två-tre gånger.

Ljuddämpande hörlurar

Ett par bra hörlurar som sitter bra och dämpar ljud utifrån gör längre flyg mycket behagligare. I stället för motorljud och skrikande barn kan du lyssna på vad du vill, eller bara hålla ute oönskat oljud.

Detta är ett betalt reklaminlägg

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


6 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.