Äntligen får vi ett nytt Watch Dogs som tar oss till London men i framtiden, har Watch Dogs äntligen blivit spelet vi väntat på, nästan.

London är under attack och Watch Dogs: Legion inleder spelet på bästa möjliga sätt där teknik kombination av action låter som den perfekta kombinationen och ärligt talat även är den perfekta kombinationen. Watch Dogs 2 blev ingen större hit, en massa problem och en väldigt tunn story som egentligen ingen brydde sig om i slutändan.

Nu är vi tillbaka, dock är Deadsec borta på sätt och viss, revolutions grupper försöker hålla gruppen vid liv på olika sätt.

Spela som vem som helst

Det som gör Watch Dogs: Legion unikt mot dom två tidigare Watch Dogs eller egentligen alla spel är att det inte finns något huvudperson i detta spelet, man kan mer eller mindre säga att man spelar som en organisation som sedan rekryterar personer och i Watch Dogs: Legion kan vi rekrytera i stort sett vem som helst.

Watch Dogs: Legion

Varje person som man väljer att spela eller rekrytera har sina olika förmågor, tillbehör såsom vapen eller dylikt, kombinationerna kan ibland kännas oändliga men helt perfekta och spelstilarna kan verkligen variera. Dock blev det lite så att jag blev färst vid en karaktär som passade mig och jag höll mig fast vid denna så länge jag bara kunde.

Precis som många andra spel från Ubisoft så är även Watch Dogs: Legion ett spel med en öppen värld, denna gången i London som innehåller en hel del sidouppdrag, huvuduppdrag och massa andra event i staden som gör att det inte precis är ont i speltid denna gången.

London saknar sin identitet

Men det finns ett problem som hänger sig kvar från tidigare Watch Dogs-spelen och det är att staden som spelet utspelar sig på fortsätter att sakna sin identitet som stad, det är verkligen en vacker stad i Watch Dogs: Legion, mycket detaljer och det märks att Ubisoft har lagt ner tid på detta, men ändå är det något staden saknar och man får inte riktigt känslan över att man är i London eller i en stad med liv i.

Watch Dogs: Legion

Det finns en massa karaktärer och mycket liv i staden, men detta är endast något vi kan se och inget som faktiskt tillför något i spelet. Alla karaktärer går bara runt eller står stilla och pillar med sina telefoner, lite som det kanske faktiskt ser ut i vår vardag idag.

Själva huvudstoryn i Watch Dogs: Legion är dock intressant, den börjar ganska ytligt för några mindre problem i staden och dom olika grupperingarna men det finns något mycket djupare och mycket mer intressant vilket gör att det ibland är svårt att slita sig, samtidigt som man inte ser behoven för att göra sidouppdragen.

Vacker och detaljerat

Watch Dogs: Legion är ett riktigt vackert spel, Ubisoft visar upp musklerna när det gäller det grafiska och detaljerna för en stad som London. Fastän detta är en futuristiskt version av London så är jag imponerad vad Ubisoft faktiskt lyckats med. Allt från detaljer på texturerna till ljussättningen och karaktärerna med tanke på hur många 100 om inte 1000 olika karaktärer det finns i spelet, alla med sin unika personlighet och egenskap som man kan välja att dra nytta av eller inte.

Watch Dogs: Legion

Rösterna och dialogerna i spelet är bra, detta är ärligt talat något som Ubisoft blivit betydligt mycket bättre på dom senaste åren och fortsätter att imponera samt prioritera detta. Bilarna i spelet som är eldrivna har också sina unika ljud, mycket såna detaljer som gör att det känns inte som nutid utan verkligen är framtiden.

Jag har kul och vill ha mer…

Jag har verkligen kul i Watch Dogs: Legion, ett perfekt spel man kan spela lite då och då med tanke på hur mycket det finns att göra i London både med huvudstoryn men även alla sidouppdrag. Det finns några fåtal buggar som jag var med om men inget som påverkade min spelande i stort och något som jag faktiskt kan överleva. Problemet jag ser är att det finns så många spel där ute så anledningen till att spela Watch Dogs: Legion måste vara för att man gillar serien eller för att man faktiskt vill ha ett spel lite då och då.

Ubisoft gav oss äntligen ett Watch Dogs som är värt att nämna och värt att komma ihåg, Watch Dogs 2 blev lite av en katastrof och det märks tydligt att dom har tagit nya tag med Legion, ett lyft och nu hoppas vi på att man kan gå in mer i detalj för staden och identiteten för staden betydligt mer om det nånsin blir fler Watch Dogs.

BETYG
Grafik
8
Ljud
7
Miljö
7
Story
6

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.