[av_image src=’https://www.teknikhype.se/wp-content/uploads/2017/06/injustice_2-img02.jpg’ attachment=’26638′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Trodde aldrig att en story om superhjältar kunde vara så intressant som i Injustice 2.

Jag kan vara ärlig redan nu och säga att suget för att spela Injustice 2 inte alls fanns där, inte förrän vi drog igång storyn och vi kunde slita oss, storyn i Injustice 2 är nog den mest intressanta vi varit med om som har superhjältar i fokus.

För att inte avslöja allt för mycket i handlingen så gäller det som vanligt att rädda jorden men vi kan säga att Superman och Batman inte riktigt kommer överens och har båda flera medhjälpare som också är superhjältar och tror på sin “ledare”. Utvecklarna har lyckats få in 28 av hjältarna i spelet och detta på ett bra sätt.

Men värt att tänka på är att det fortfarande är ett fightingspel så variationen i själva storyn blir inte stor men fortfarande underhållande med flera roliga och underhållande dialoger.

Vi har tidigare varit med om story i fightingspel men Injustice 2 är nog den storyn som varit den mest intressanta och den vi kommer ta med oss en tid framöver.

NetherRealm Studios är studion bakom spelet och de är bland annat kända för senaste Mortal Kombat X där det inte kanske är riktigt lika brutalt men minst lika täta kontroller och detaljrikt både när det kommer till miljöerna som vi får strida i men även hos karaktärerna.

Det märks tydligt att utvecklarna jobbat hårt med att få spelet att fungera minst lika bra för nybörjare som redan erfarna spelare och detta genom att inte ha allt för krångliga kombos men även flera hjälpmedel för att kunna lära sig dom riktigt avancerade kombos.

Grafiken är helt klart detaljerad med stor variation av miljöer men vi hoppas att flera banor som man slåss på kommer till längre fram men vi vill även se fler karaktärer som vi i nuläget inte vet om det finns några planer på.

Men som vanligt när det kommer till spel som Injustice 2 så är det multiplayer delen som de flesta lägger stor fokus på och när vi testade spelet i ett tidigt skede så tog det inte lång tid att hitta en motståndare men till och från hände det att vi var med om lagg.

En nyhet som vi inte sett tidigare i ett fightingspel är att vi denna gången förutom skins även har vapen att välja mellan för olika karaktärer som man kan få genom lootlådor eller genom att vinna specifika matcher.

Omdöme

Det är svårt att inte bli imponerad av Injsutice 2 där vi får spela några av våra favorithjältar som till exempel Batman, Superman eller Flash. Men vi har även en intressant story att ta del av som kommer som en överraskning och man får svårt att inte avsluta.

Grafik, ljud och dialoger är även det något som imponerar och speciellt för nån som mig som inte alls såg fram emot eller hade nån aning om att ett spel som Injustice 2 skulle bli såpass bra som det faktiskt blev.

Det ska bli intressant och se vad NetherRealm Studios har för flera projekt i framtiden

Injustice 2
 • 7/10
  Grafik - 7/10
 • 7/10
  Ljud - 7/10
 • 8/10
  Story - 8/10
 • 7/10
  Multiplayer - 7/10
7.3/10

[/av_textblock]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.