Razer fortsätter släppa nya versioner av sin gamingkeypad Tartarus denna gången en Pro-modell med tryckkänsliga knappar bland annat.

Tartarus Pro har till utseendet samma design som tidigare men det har hänt en del under skalet samt att vi får se lite nya funktioner som Razer förmodligen hoppas på kommer bli till användning.

Vi hittar bland annat nya analoga optiska brytare vilket gör det möjligt att ställa in brytarna efter eget tycke tack vare att det är en infraröd stråle som registrerar varje tryck. Det kommer alltså gå att ställa in aktiveringspunkt på antingen 1,5 millimeter eller 3,6 millimeter. En stor fördel med att kunna ändra på dessa aktiveringspunkterna är att vi kommer kunna ställa in att dessa två punkterna kan ha två olika funktioner, till exempel kan ett halvt knapptryck få karaktären att gå, men trycker man ner hela vägen så kan karaktären börja springa.

Tartarus Pro är utrustad med totalt 32 knappar som alla är programmerbara men vi hittar även en thumbpad där man kan skapa olika profiler och verkligen använda denna gamingkeypad till max.

Tartarus Pro går att köpa just nu via Razers hemsida för 150 euro men ska dyka upp hos flera återförsäljare innan året är slut.

Razer Tartarus Pro Razer Tartarus Pro

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


7 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.