Razer har nu släppt nästa generation av Orochi som denna gången är en riktig lättviktare men framförallt med imponerande batteritid från ett AAA-batteri.

Dags för Razer att uppdatera Orochi som ni nog listat ut nu heter Orochi V2 som denna gången är en spelmus på endast 60 gram och då är det utan batteri. Det är just batterier som gäller och då kan vi välja antingen AA eller AAA-batteri, ett AA-batteri väger ungefär 24 gram medan AAA-batteri går på 12 gram utöver dom 60 gram som musen redan väger.

Det är en rätt så trevlig funktion att kunna välja vilken typ av batteri man väljer och samtidigt kunna justera vikten i musen. Batteritiden imponerar på upp till 950 timmar på ett batteri, 950 timmar!

Razer Orochi V2

Men för att komma upp i dessa timmar måste man även välja “rätt” trådlösa anslutning och här kan vi välja mellan 2,4 GHz-band via USB-dongle, men vill man få ut mer så är det Bluetooth Low Energy (BLE) som gäller, vill man dock köra på 2,4 GHz ligger batteritiden på 425 timmar.

Razer Orochi V2 är utrustad med en optisk sensor som har en upplösning på upp till 18 000 DPI, vi har även sex knappar vi kan programmera lite hur vi vill.

Razer Orochi V2

Razer Orochi V2 går att köpa redan nu via Razers Hemsida och prislappen ligger på 79,99 euro för standard design (svart eller vit), men man kan göra en egen design och då ligger prislappen på 99,99 euro.

Razer Orochi V2 Razer Orochi V2 Razer Orochi V2 Razer Orochi V2

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.