PUBG fortsätter att växa och det är snart dags för säsong 4 och lagom till detta så har utvecklarna överraskat oss med en trailer, en storytrailer?

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUND (PUBG) är långt ifrån ett spel som håller på att dö ut, tvärtom ett spel som fortsätter att växa och nu lagom till Säsong 4 som heter Aftermatch och släpps den 24 juli. I samband med detta så har det även släppts en trailer, en trailer som är mer av en storytrailer där vi får reda på vad som egentligen hänt på PUBG första karta Erangel.

Erangel är också den kartan det blir fokus på i nästa säsong då den har fått sig en hel remake när det gäller grafik m.m. och ska vara ett enormt lyft enligt många som provat på den nya kartan på “PUBG Test Server”. Nedan kan ni se ett klipp på nya Erangel som ska bli intressant och testa. Förutom nya Erangel så kommer även en massa kosmetiska nyheter där bland annat fordonen nu får sina “skins” men även matchmaking har gjort om helt. Här kan ni läsa allt nytt inför kommande säsongen.

Säsong 4 till PUBG drar alltså igång 24 juli till PC och till konsol ska den komma senaste i sommar, exakt datum har inte bekräftats.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


7 + 8 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.