Playstation Now lanserades första gången 2014 och nu fem år senare kommer tjänsten äntligen till Sverige med över 600 spel.

Playstation Now är en tjänst där man kan streama PS2, PS3 och PS4 spel direkt till Playstation 4 eller PC där man har över 600 spel att välja bland för en fast månadskostnad.

Det finns inget spikat datum om när fullversionen av tjänsten släpps men redan början på februari kommer en beta som man måste skriva upp sig på, men i stort sett alla kommer att få tillgång till betan och chansen att se hur streamingen fungerar och det finns en hel del spel att välja bland. Vill man se alla spel som finns tillgänglig gör man det lättast här. 

Fastän det inte finns några svenska priser så gissar jag på att priset hamnar på cirka 200 kr i månaden eller strax över 1000 kronor om året. Detta efter att ha kollat upp vad tjänsten kostar i bland annat Storbritannien.

Värt att nämna är att betan endast är tillgänglig till Playstation 4 till en början men ska släppas även till PC senare i år.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


5 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.