Sony har nu bekräftat lite till gällande Playstation 5 och det är att spelet släpps inte i år, vi får stå ut med PS4 minst ett år till.

För någon vecka sedan avslöjade Sony lite specifikationer och vad vi egentligen har att se fram emot gällande Playstation 5. Många hade hoppats på att vi skulle få en presentation och kanske till och med få se Playstation 5 ute i handeln redan i år.

Det är i Sonys senaste kvartalsrapport som det nu har framkommit att Playstation 5 inte kommer att släppas före april 2020 vilket kort och gott betyder att konsolen kan tidigast komma maj 2020.

Lite annat som kvartalsrapporten avslöjar är även att PS Now har växt så det knackar samt att Sony satsar stora summor pengar på att utveckla nästa generation, vi hoppas även på ett nytt PSVR.

Jag är inte särskild överraskad över att Playstation 5 dröjer minst ett år till men samtidigt så känner jag att Playstation 4 är helt klart en konsol som inte uppfyller dagens krav såsom 4K eller 1080p i 60 FPS. Jag tycker det är lite för långa perioder mellan konsolerna och nästa generation Playstation skulle enligt mig ha släppts redan i år.

Nu blir det intressant och se vad Microsoft har att presentera på årets E3 där dom redan nu har avslöjat att dom har en hel del överraskningar och förmodligen ett nytt Xbox som redan nu ryktas bli betydligt kraftfullare än Playstation 5, men det återstår att se.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


3 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.