Philips har förbättrat sin AI-teknik som kommer göra bilden bättre på alla sätt oavsett vad man tittar på, även ljudet blir bättre tack vare Bowers & Wilkins.

OLED+935 är utrustad med nya och förbättrade bildprocessorn P5 som bland annat har en betydligt bättre AI som ska hjälpa till med att skala upp allt som man vill till 4K-upplösning. Detta ser ut att ha blivit allt vanligare i nya tv-apparater så att vi får allt i 4K kan vi nog börja vänja oss vid.

Även ljudet blir betydligt bättre och detta är tack vare en ljudlimpa från Bowers & Wilkins som innehåller tio högtalarelement, några av dessa är Dolby Atmos Elevation-element vilket ska ge ett betydligt bättre Dolby Atmos-ljud.

Philips OLED+935

Även fjärrkontrollen till OLED+935 har fått sig ett lyft som nu bland annat är bakgrundsbelyst samt att den har fått en lite lyxigare klädsel som nu täcks av Muirhead-läder, allt för en lyxigare känsla.

Philips OLED+935 kommer att erbjudas i tre olika storlekar 48, 55 och 65 tum. 55 och 65 tum börjar säljas redan nu i september medan 48 tummaren dröjer till oktober. Några priser har inte avslöjats men vi får nog räkna med minst 20 000 kronor om vi tittar på tidigare generation av samma tv.

Philips OLED+935 Philips OLED+935

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.