Path of Exile 2 har offentliggjorts och detta kom som en enorm överraskning för många, stor fokus på ny kampanj med massa nya akter.

Under helgens Exilecon trodde många att vi “bara” skulle få ta del av en kanske två expansioner men istället fick vi oss en enorm överraskning och det är att vi får en uppföljare till redan populära Path of Exile.

Grinding Gear Games som är utveckalrna bakom Path of Exile har länge försökt hitta en balans på att antingen skapa en större expansion eller en uppföljare och denna gången blev det en uppföljare som jag inte tror många är ledsna över.

Path of Exile 2 kommer att innehålla en ny kampanj som består av sju nya akter men vill man spela helt från början så kommer även första kampanjen att följa med. Men förutom ny kampanj så blir det en hel del annat nytt också, bland annat så ska grafiken ha fått sig en uppgradering men det som alla bryr sig om är självklart allt annat.

Vi har bland annat 19 nya specialklasser att ta del av, massa ny loot, nya förmågor och helt enkelt en massa nytt och förbättringar från första spelet.

Men tyvärr kommer vi få vänta minst ett år till innan Path of Exile 2 kommer, enligt utvecklarna kommer en beta av spelet komma tidigast slutet på 2020 och det är nån gång efter det som spelet släpps, så nån gång 2021.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


9 + 4 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.