Panasonic Toughbook A3

Är man ute efter en surfplatta som i stort sett tål allt och lite till så har Panasonic nu presenterat Toughbook A3 med en robust design.

Panasonic har nu presenterat en riktigt tålig surfplatta som har en robust design och är kanske inte en surfplatta för alla. Toughbook A3 kommer bland annat kunna överleva fall på 1,5 meter, men det ser ut att klara av mycket mer än så. Toughbook A3 är även IP65-klassad vilket gör den vatten- och dammtålig.

Något som gör Toughbook A3 lite unik mot andra surfplattor är att det finns lite olika portar att använda sig utav, bland annat USB-C och USB-A vilket ger en kombination av surfplatta och laptop.

Panasonic Toughbook A3

Toughbook A3 har en skärm på 10,1 tum, dock endast 1080p i upplösning men man behöver inte oroa sig för att ha på sig handskar då skärmen ska klara av det och det finns även en penna som följer med för att navigera på skärmen. Det andra under skalet är kanske inte lika imponerande men helt klart godkänt, Snapdragon 660, 4 GB ram och 64 GB i lagring. Batteritiden ska ligga på upp till 9 timmar.

När det gäller mjukvaran så är det inte helt oväntat Android 9 som står för detta.

Panasonic Toughbook A3 kommer börja säljas i augusti, prislappen är 14 000 kronor.

Panasonic Toughbook A3 Panasonic Toughbook A3

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.