Google har långt ifrån gett upp sin tjänst att streama spel och meddelar nu att över 100 titlar är än så länge inplanerade att släppas bara i år.

Det har varit en trög start för Google Stadia och långt ifrån en smärtfri sådan då problem efter problem har uppstått och tjänsten inte alls levererar så som Google presenterade det första gången förra året.

Men Google ger inte upp i första taget och tror på att detta är framtidens gaming vilket många även hoppas om det går åt rätt håll. Nu har Google meddelat att deras spelbibliotek kommer att utökas i år med ungefär 120 titlar. 10 av dessa kommer att vara tidsexklusiva under första halvan på Stadia, detta betyder att dessa 10 titlar kommer endast komma på Google Stadia först under en bestämd tid och efter det släpps det även på andra konsoler. Vilka spel detta handlar om vet vi inte i nuläget.

Lite annat som har och kommer att hända med Google Stadia framöver är bland annat att alla Stadia Pro-prenumeranter kommer få ett extra Buddy Pass så man kan spela med en vän till. Alla Chromecast Ultra har även fått stöd för Stadia samt att Google fått in Achievements samt stöd för Google Assistant.

Inom kort kommer Google Stadia även ha stöd för att spelas på webbläsaren och detta i 4K-upplösning samt stöd för handkontroll. Det som dom flesta kanske ser mest fram emot är att flera Android-enheter får stöd för Google Stadia vilket också är på gång och kommer inom kort.

Mycket på gång med Google Stadia men frågan är om detta är något som kan locka till sig nya användare, kommer alla problem med grafik och funktioner att åtgärdas samtidigt eller får vi bara en massa nytt när det som redan släppts inte fungerar om det ska, vi får se och snart kommer stora konkurrenter som Microsoft och Sony att satsa på just lösningar att streama utan en konsol.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


7 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.