Origin Access ökar sitt spelbibliotek

Origin Access från EA är deras svar på en prenumeration på spelbibliotek som har utökats nu med bland annat tre Star Wars titlar.

Att prenumerera på en tjänst och sedan få tillgång till en massa spel eller i alla fall allt fler och fler är något som blir allt vanligare, vi har till exempel Xbox Game Pass, Discord har sin Nitro tjänst och EA har sin Origin Access tjänst.

Just Origin Access har nu utökat sitt bibliotek med åtta spel där vi hittar en nyhet från förra året bland dessa men även några klassiker.

  1. Unravel Two
  2. Star Wars: Empire at War – Gold Pack
  3. Star Wars: X-Wing vs. TIE Fighter
  4. Star Wars: X-Wing Special Edition
  5. Dead in Vinland
  6. Deponia Doomsday
  7. Judgment: Apocalypse Survival Simulation
  8. The Flame in the Flood

Mer spel är på gång som kommer under året och sitter man på Origin Access Premier så får man även tillgång till dom flesta nya lanseringar från EA som till exempel Anthem och Battlefield V.

Jag har testat Origin Access Premier själv och tyckte om tjänsten då man inte behöver köpa ett spel för fullpris utan får faktiskt chansen att prova på eller betala för prenumerationen så länge man vill, Xbox Game Pass är ett annat bra exempel där jag har valt att teckna en månad av tjänsten bara för att testa ett specifikt spel istället för att spendera 500-600 kronor på det som kanske i slutändan inte passar mig alls.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + 4 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.