OnePlus Watch har flera smarta lösningar och är samtidigt snygg, imponerande för att vara OnePlus första klocka.

Då har OnePlus äntligen presenterat sin första klocka och namnet är enkelt, OnePlus Watch. Här har vi en rund klocka som är hela 46 millimeter och har en skärm på 1,39 tum.

En klocka vore inget om den tål vatten så OnePlus Watch är självklart IP68-klassade samt 5ATM vilket gör att man kan använda klocka till att bland annat simma.  Utöver simma så kommer klockan att ha totalt 110 andra träningslägen och skulle man påbörja sin jogging tur och glömt ställa in det i klockan kommer OnePlus Watch känna av detta automatiskt.

OnePlus har jobbat mycket med att försöka behålla så mycket som möjligt från en traditionell klocka med sin runda design. Varje klocka är handpolerade och den får mer än 20 behandlingar för att få till en raffinerad finish.

OnePlus Watch

Batteritiden är oftast något som brister på smartklockor, men enligt OnePlus så ska ha dom ha fått till batteritid på två veckor tack vare sitt batteri på 402 mAh, men skulle batteriet ta slut så kommer det gå att ladda i 20 minuter med OnePlus omtalade Warp Charger och det ska då ge batteritid i en hel vecka, 20 min ger en vecka.

OnePlus Watch har självklart även fokus på hälsan där vi bland annat kan övervaka syremättnad i blodet vid behov, men kan även ge en stressanalys för att med hjälp av andningsövningar kan hjälpa oss att varva ner. Flera smarta lösningar som nästan är ett måste i en så modern klocka.

OnePlus Watch kommer gå att förbokas från och med 14 april och försäljningen drar igång den 26 april, prislappen ligger på 1 690 kronor vilket är lågt för att vara en klocka som erbjuder såpass mycket.

OnePlus Watch OnePlus Watch

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.