Nytt mer påkostat skrivbordschassi från Lian Li

Ett vanligt datorchassi kanske inte är lika kul som att bygga in alla komponenter i ett bord, Lian Li visar upp ett nytt skrivbordschassi men smakar det så kostar det.

Lian Li är en tillverkare som är kända för att komma på knasiga men ibland ganska så användbara lösningar. Att ha ett skrivbord som ett chassi är egentligen inget nytt men nu har Lian Li tagit fram ett nytt som är lite mer påkostat och kanske lättare att jobba med.

Det kommer nu två nya skrivbordschassin som heter DK-05F och DK-04F där båda är tillverkare i svart aluminum samt att bordet är höj- och sänkbart. Den stora nyheten denna gången dock är att glaset är en skiva på åtta millimeter och är elektrokrom vilket alltså gör det möjligt att välja om glaset ska vara genomskinligt eller inte.

Lian Li DK-05F

Något som skiljer dessa två modellerna är storleken, DK-04F får nöja sig med en glasskiva på 1000 x 740 millimeter medan DF-05F får en skiva på hela 1400 x 780 millimeter.

DF-05F kommer även ha plats för två moderkort om behovet skulle finnas så utrymme finns det gott om, gällande lagringsenheter så är det två 3,5-tum eller fyra stycken 2,5-tum som får plats.

DK-04F får dock nöja sig med plats för en E-ATX-moderkort, men som garanterat kommer räcka. Dock finns det plats för upp till nio 3,5-tums enheter.

Lian Li DK-05F

Lian Li har inte avslöjat några priser för dessa två borden, men tittar man på föregångaren DK-05 som kostade cirka 24 000 kronor så kommer nog inte dessa två nyheterna vara mycket billigare, kanske till och med dyrare.

Lian Li DK-05F

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


9 + 8 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.