Hem Nyheter Nyhet: Wii U e-shop tar dina pengar *Uppdaterad*

Nyhet: Wii U e-shop tar dina pengar *Uppdaterad*

Konsumenterk runt om i världen har stött på en ny error-kod när de ska handla på Wii U e-shop, pengarna dras men spelet laddas inte ned.

Nintendo verkar ha stora problem med deras e-shop på Wii U nu efter storhelgerna. Efter jul låg butiken nere i flera dagar och nu har det dykt upp en ny error-kod som lyder: Error Code 011-7510. Felet kommer när du valt att betala med kreditkort/bankkort, efter betalningen så kommer ett felmeddelande upp med ovanstående error-kod, dina pengar dras från ditt konto, dessvärre får du inget spel.

Problemet tycks bara ligga på Wii U när du betalar med ett bankkort. Med andra ord kan du förhoppningsvis lösa in värdekuponger på ditt Wii U samt handla som vanligt på ditt 3DS.

Nintendo har inte gjort något offentligt uttalande än men vi på TeknikHype har kontaktat Nintendo i Sverige för mer information.
Har du eller stöter du på detta problem så rekommenderar vi dig att kontakta Nintendo direkt, info@Bergsala.se.

Källa:
Nintendo news

*Uppdaterad*

Nintendo har svarat och svarat är följande:

Detta felet uppkommer om transaktionen inte gått igenom helt. Uppgifterna har kommit fram till banken, men ej till Nintendo. Banken har reserverat beloppet och dom släpper normalt reservationen efter några arbetsdagar.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.