Många ser fram emot GTA V och fastän spelet endast först kommer till PS3 och Xbox360 så väntas spelet dra in enorma summor pengar, närmare bestämt 1 miljard kronor.

Flera experter som försöker hålla koll på hur mycket spel väntas dra in pengar så har nu kommit lite siffror och spekulationer på vad GTA V väntas dra in. Ska man tro dessa experter så tror man att GTA V kommer att sälja minst 25 miljoner exemplar vilket leder till hela en miljard kronor och enligt oss kanske de kan låta mycket då spelet endast till en början kommer till två konsoler till en början, men efter ett tag så kan man nog komma upp i dessa siffror när spelet väntas finnas tillgängligt till fler konsoler samt PC.

Hittills har man sålt 135 miljoner exemplar av GTA-spelen som finns ute idag.

Källa: scotsman.com

2 KOMMENTARER

  1. Läste någonstans att det är slutsålt till PlayStation 3 sedan typ en vecka sedan och så är det inte släppt än. Det är totalt hypat! :-D Jag håller tummarna att de säger att det kommer till NextGen vid jul, för efter slutet på November blir det PlayStation 4 för hela slanten.

    Då får min son ärva det. :-P

    • Det låter inte helt omöjligt och siffrorna kan nog ta riktig fart när PS4, Xbox One, Wii U och PC får ta del av spelet också!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.