Buffalo Technology lanserar nya produkter till sin befintliga AirStation-serie.

Buffalo presenterar nya trådlösa produkter. De nya produkterna består av AirStation Wireless N300 router, Wireless N600 Dual Band router, Wireless N300 USB Dual Band adapter samt de trådlösa routrarna AC866/N300 och AC1300/N450 Gigabit Dual Band.

AirStation Wireless N300 Router

Buffalos senaste trådlösa nyskapelse levererar en hastighet på 802.11gn och erbjuder HighPower WiFi som möjliggör problemfri uppkoppling till flera enheter samtidigt. Routern kan även användas som en WDS-extender, vilket betyder att både hem- och kontorsanvändare kan få täckning till de ställena som annars är svåra att nå.

buffaloWHR300HP2

AirStation N600 Dual Band Router

Även AirStation N600 levererar snabb uppkoppling med en hastighet på 2,4 GHz och 5.0GHz för snabbare surf och streaming. Den nya routern möjliggör för användare att ansluta flera enheter och Buffalo säger att detta kan ske utan att man behöver kompromissa på prestanda, säkerhet eller hastighet.

buffaloWHR600D

AirStation Wireless AC866/N300 och Wireless AC1300/N450 Gigabit Dual Band Router

Både N300 och N450 representerar det senaste inom trådlös teknik med HighPower 11ac. Routrarna levererar överföringshastigheter på över 700Mbps vilket möjliggör mer effektiv anslutning för flera enheter i både hem-och kontorsmiljö.

Produkterna är en 3-i-1-lösning som kan användas som en dual-band WiFi-router, bro eller som nätverksförlängare. N300 och N450 erbjuder användaren en förbättrad trådlös upplevelse med stöd av beamforming-teknik som optimerar signalenergin och förbättrar driften av den trådlösa enheten och specifikt söker upp mobila enheter som är anslutna till routern.

Routrarna tillåter användaren att ansluta upp till fem enheter till befintligt trådlöst nätverk vilket gör att de fungerar bra för aktiviteter som kräver höga hastigheter så som streaming och gaming.

buffalowzr1750

AirStation Wireless N300 Dual Band USB 2.0 Adapter

AirStation N300 är enligt Buffalo en kompakt och kostnadseffektiv lösning för effektiv och sladdlös anslutning. Samtidigt som den stödjer AOSS och WPS är enheten användarvänlig och erbjuder en enkel och säker installation som levererar stabil och oavbruten 2.4GHz och 5.0GHz nätverksanslutning.

buffalowirelessadapter

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


6 + 7 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.