Efter gårdagens presentationer så har nu Samsung gått ut med att vi kommer få se Android 4.3 till Galaxy S3 och Galaxy S4 redan nästa månad.

I går kväll så lanserad Samsung tre produkter, Galaxy Note 3, Galaxy Note 10.1 och Galaxy Gear. Note 3 och Note 10.1 är de ända två enheterna som kommer kunna stödja Galaxy Gear, i alla fall till en början. Galaxy Gear kräver nämligen Android 4.3. För er som ”bara” har Galaxy S3 eller Galaxy S4 får vänta till oktober månad, för då kommer nämligen Samsung börja skicka ut uppdateringen till Android 4.3.

Android 4.3 är en mindre uppdatering som inte ger några revolutionerande funktioner, men det uppdateringen ger och vad som ligger till grund för Android 4.3 kravet med Galaxy Gear är en betydligt mer energisnål Bluetooth-standard.
Du kan idag uppleva Android 4.3 på din galaxy S3 eller S4, men då via, så kallat, custom rom. CyanogenMod erbjuder Android 4.3 som påminner väldigt mycket om äckta Android, det som finns i Nexusenheterna. Men med CyanogenMoed, eller CM10.2, så kan man inte använda Galaxy Gear, för Galaxy Gear kräver TouchWiz.

Källa:
Ubergizmo

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.