Om ni hoppas på att kunna laga er nya Macbook Pro 16 tum så kan vi säga att det är nästintill omöjligt om du inte har kunskap i att bland annat löda.

Men även om man nu skulle ha kunskap i att löda så tror jag inte man är så pepp på att börja löda och ha sig i sin Macbook Pro som kostar 30 000 kronor. Det är iFixit som har tagit sig en titt under skalet på nya Macbook Pro och hittar att det mesta denna gången är fastlött eller fastlimmat och detta gör att iFixit ger nya Macbook Pro 1 av 10 i betyg gällande reparation.. Det ända man egentligen kan byta ut själv är trackpaden om det skulle behövas av någon anledning.

Tänker man efter när det kommer till dagens laptop så finns det nog inte särskilt många som man kan laga själv då våra laptops är extremt tunna med tanke på prestandan och blir svårt att skapa både tunn laptop samtidigt som blir lätt att reparera själv.

Jag tror dock inte att framtida laptops kommer bli särskilt lätta att laga framöver, tvärtom blir det nog svårare om inte nästintill omöjligt såsom med nya Macbook Pro.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


5 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.