Väntar man på att få köpa nya Mac Pro så har Apple nu avslöjat om när vi kommer ha möjligheten till det samt vad det exakta prislappen ligger på.

Vi har fått se och höra om nya Mac Pro men inte vetat om när Apples nya värsting när det kommer till Mac skulle börja säljas. Nu är det dock bekräftat att tisdag den 10 december är det säljstart för nya Mac Pro och prislappen börjar från 71 995 kronor och detta utan skärm, endast maskinen.

Basversionen av nya Mac Pro kommer att vara en Intel Xeon octa-core CPU, 32 GB ram, Radeon 580X samt 256 SSD i lagring. Men detta kommer vi självklart kunna konfigurerar till bland annat 1,5 TB (12 x 64 GB) i RAM eller varför inte 4 TB SSD inom kort 8 TB. Men som ni kanske listat ut blir inte detta en billig historia, väljer man till exempel till 1,5 TB i RAM så kostar det 275 000 kronor extra!

Även omtalade Pro Display XDR kommer att börja säljas samma dag och prislappen börjar från 59 995 kronor med standardglas, vill man istället ha nanostrukturglas så kostar den 71 995 kronor. Tänk på att detta är utan ett stativ Pro Stand som Apple kallar det, bara detta Pro Stand kostar 12 495 kronor.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


3 + 4 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.