Apple har nu släppt sitt batteriskal till nya iPhone 11 och förutom att vi får bättre batteritid så kommer även en annan positiv nyhet som många väntat på.

Fastän att batteritiden är bättre på nya iPhone 11 finns det alltid dom som vill ha mer batteritid och ett sätt att göra detta på är att köpa Apples egna batterifodral. Men förutom att vi får mer batteritid denna gången så har en annan trevlig nyhet kommit till som är en fysisk kameraknapp.

Det kommer alltså gå att ta bilder mycket lättare och detta utan att behöva ta på skärmen, perfekt lösning om man till exempel har på sig handskar eller liknande.

Knappen kommer ha lite olika lägen, med knappen kommer man enkelt kunna starta kameran och ta ett kort, håller man nere knappen kommer man istället börja spela in video med telefonen nya funktion som Apple kallar för “Quick Take”.

Det inbyggda batteriet i skalet kommer nu även gå att ladda trådlöst om man vill det och ska ge ungefär 50 procent mer batteritid.

Nya batterifodralet går att beställas nu via Apples hemsida och finns i färgerna svart, rosa samt vitt. Prislappen hamnar på 1 595 kronor.

iPhone 11 batterifodral

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


5 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.