Det har tidigare ryktats om att Motorola jobbar på en ny Razr och nu har bilder läckt ut på en Razr med vikbar skärm.

Motorola Razr är en telefon som många känner till, det är långt ifrån en smartphone som vi är vana vid idag men tydligen har Motorola en hel del på gång.

Nu har det läckt ut bilder på vad som sägs vara nya Motorola Razr och det som kanske inte överraskar många är att telefonen kommer såklart att vara en smartphone men dock så kommer överraskningen om att den kommer ha en vikbar skärm.

Nya Razr kommer alltså att vara som en “flip-phone” som vi känner till men att det är en modern smartphone som dom flesta om inte alla använder idag. Om detta stämmer har Motorola inte kommenterat men om det skulle stämma så finns det många frågor, främst om hur tjock och hur mycket man kommer kunna vika telefonen.

Samt hur högt kommer priset att vara på telefonen då vi redan nu vet att en böjbar telefon som Galaxy Fold kostar över 20 000 kronor.

Jag är jätte nyfiken på detta, kanske inte en telefon jag kommer använda dagligen men fortfarande kul hur våra telefoner äntligen börjar förändras lite, samma form fast med ny teknik och nya möjligheter. Hoppas på att Motorola kommenterar dessa bilder om dom är äkta eller om det helt enkelt bara är fake.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.