Väntar man på att köpa ett RTX 3070 så får man tyvärr vänta några veckor till och detta för att inte tömma lagren redan dag ett.

RTX 3080 och 3090 har redan släppts, men detta är två kort som kostar ganska mycket och är kanske inte kort som passar alla.

Men vi vet redan att även ett RTX 3070 är på gång som skulle börja säljas den 15 oktober var det tänkt men detta flyttas nu fram till den 29 oktober istället och anledningen är för vår egna skull egentligen.

När 3080 och 3090 lanserades var det kaos, korten tog slut innan dom ens började säljas och det var rent av en katastroflansering av dessa två kort.

Detta vill nu Nvidia inte ska ske med 3070 som förmodligen kommer sälja betydligt mer och flyttar fram lanseringen så man hinner fylla på lager ytterligare så alla som vill köpa ett kort faktiskt får en chans till det denna gången.

En liten notis dock är att AMD kommer hålla i ett event den 30 oktober, alltså dagen efter för att presentera nya Radeon RX 6000-serien som kan vara en värdig konkurrent. Så frågan är om man ska vänta en dag eller satsa på RTX-kortet direkt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.