Nothing har varit duktiga på att skapa rubriker senaste tiden och nu är det dags igen, dom köper upp mobiltillverkaren Essential.

Nothing är ett nytt företag grundat av före detta Oneplus medgrundare Carl Pei. Det har hänt en hel del med Nothing sedan dom drog igång för bara någon månad sedan.

Nu är det dags igen och Nothing meddelar nu att man väljer att köpa upp mobiltillverkaren Essential som grundades av Andy Rubins som bland annat ligger bakom Android. Essential har haft det tufft sedan start och dom fick aldrig riktigt sålt sina telefoner som dom hade önskat.

Det vi vet är att Nothing nu äger Essentials varumärke samt logotyp, men om dom även fått ta över deras patent samt IP är i dagsläget okänt tyvärr. Vi får hoppas att hela paketet följde med då Essentials kan behöva det då dom inte riktigt lyckats särskilt bra innan.

Ska bli intressant om Essentials kunskap och patent kanske kan gynna Nothing och vi får ett nytt mobilmärke framöver, hur som helst så ska det helt klart bli intressant och följa utvecklingen av Nothing.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.