New World Amazon Games

Amazons satsning på ett onlinerollspel har inte riktigt gått som det ska än, fler förseningar men kanske är detta den sista.

New World som första skulle släppas augusti 2020 försenades och detta gjorde dom mer eller mindre i sista sekunden, anledningen var att betan dom hade precis innan inte bara hade problem utan även saknade innehåll.

Amazon vill göra rätt för sig från dag ett och vill vara säkra med att det finns tillräckligt att göra i ett MMO som New World.

Dom senaste månaderna har Amazon Game Studios haft stängda betatester och insett att man behöver lite mer tid än att kunna släppa New World till våren i år. Det positiva är att vi denna gången faktiskt har ett datum att se fram emot, nu är det spikat att den 31 augusti släpps New World.

Det vi kan vänta oss då som fått sig en förbättring är bland annat stridssystemet, bättre crafting, mer endgame-innehåll, mindre buggar, bättre optimerat och helt enkelt mer innehåll.

Orkar man dock inte vänta till 31 augusti så kommer en alpha-test att dra igång den 30 mars och förhandsbokar man spelet då kommer man testa på den stängda betan den 30 juli.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.