Är det verkligen någon större överraskning att Netflix även vill ta sig in i spelbranschen? Varför inte med tanke på att dom kan detta med underhållning.

Netflix har som många kanske redan vet flera serier och filmer som kommer från spelbranschen, den största då kanske The Witcher som i och för sig först var en bok, men det var helt klart tv-spelet som fick Witcher att explodera av popularitet.

Nu har Bloomberg kommit över information om att Netflix anställd tidigare chefer från EA och Facebook där fokus ska vara att dra igång någon typ av speltjänst och att dom i sin tur ska utveckla sina egna spel.

Exakt hur allt detta planeras att läggas upp återstår att se, men vi får nog räkna med att det kommer ta några år innan vi får se något, men kanske kan Netflix utannonsera någon om detta längre fram.

På något sätt så tycker jag inte det är så konstigt att Netflix skapar spel, men samtidigt så vill man att dom håller sig till det dom gör bäst, men kanske kan det bli riktigt bra och Netflix skakar om spelbranschen lite, vilket kanske kan behövas.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.