Neato D8 är en ny och betydligt mer intelligent robotdammsugare som egentligen ska göra det den gör bäst, städa utan att vi behöver tänka på det.

Neato fortsätter att imponera med sina dammsugare och nu har dom lanserat sin nya D8 som har flera smarta lösningar men även en imponerande batteritid på upp till 100 minuters städning.

Utöver att D8 städar och tar upp allt smuts på våra golv så ser den även till att fånga upp till 99% av allergener och dammpartiklar som kan uppstå vid dammsugning. Precis som andra dammsugare från Neato så finns det två olika lägen, eko-läge som är lite mer varsam och lite tystare, turboläget som är framtagen för områden som behöver lite mer kraftfull rengöring, till exempel på mattor.

Neato D8 har även marknadens största dammbehållaren vilket är ett stort plus och man kanske inte behöver tömma den efter varje session. Andra smarta lösningar som Neato utrustat D8 med är bland annat laserteknik och LIDAR för att dammsugaren lättare ska kunna kartlägga och navigera sin städyta.

Neato D8

D8 kommer att styras som vanligt med Neatos app vid namn MyNeato och där kan man helt enkelt skapa no-go-zoner, schemalägga städningen samt hålla koll på att ens dammsugare faktiskt sköter sig.

Neato D8 går att köpas redan nu och prislappen ligger på 7 990 kronor, dom flesta stora återförsäljare i Sverige har den nya dammsugaren.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.