Motorola har presenterat nästa Razr som till utseendet ser likadan ut men det har hänt en hel del under skalet och vid gångjärnen.

När Motorola Razr släpptes slutet på 2019 blev många glada och imponerade på olika sätt, en klassiker är tillbaka med ny teknik. Telefonen är utrustad med en böjbar skärm som var genialiskt för att få tillbaka en klassiker.

Motorola Razr 5G

Nu är det dags igen och denna gången med flera uppdateringar och några få förbättringar. Specifikationerna för telefonen ser ut som följande:

Modell Motorola Razr 5G
Mått 168,5 x 72,5 x 8 millimeter
Vikt 190 gram
Operativsystem Android 10
Processor Snapdragon 765G
RAM-minne 6 GB
Skärm 6,2 tum – 876 × 2142, Foldable P-OLED, 373 PPI
Lagring 128 GB
Kamera Bak 48 MP, f/1.7, 26mm (wide), 1/2.0″, 0.8µm, PDAF, TOF 3D
Kamera Fram 20 MP
Batteri 2 800 mAh, stöd för snabbladdning 15W med kabel.
Anslutning USB Type-C 1.0
Nätverk LTE
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth 5.0
NFC
Pris 15 990 kronor

 

Motorola Razr 5G

När det kommer till specifikationerna så är det en helt ok telefon, den är redo för 5G när det väl är dags, men inte mycket mer än så. Man ska inte köpa Razr för kamerans skull då det endast är en enkel sensor på 48 MP.

Razr är utrustad med två skärmar, när telefonen är stängd så har man en skärm på framsidan som nu går att använda betydligt mer, går bland annat att svara på meddelanden, byta låt eller bara läsa notiser som kommer in.

Gångjärnen som är en viktig del i en vikbar telefon ha fått sig ett lyft där det enligt Motorola ska vara betydligt svårare för smuts att tränga sin in i gångjärnen, inte omöjligt men betydligt svårare. Enligt Motorola så ska man kunna öppna sin telefon 200 000 gånger, detta ska vara ungefär 100 gånger om dagen i fem år.

Detta är helt klart en snygg telefon men fastän att tekniken är imponerande och jag tror det är en telefon som till prestanda kan passa dom flesta så är detta en dyr telefon, priset ligger på 15 990 kronor vilket jag tror många har svårt att ge för en telefon som till prestandan är, ok.

Motorola Razr kommer denna gången att släppas i tre olika färger, hur tillgängliga alla färgerna blir vet vi inte. Vi vet heller inte när telefonen börjar säljas, men skulle gissa på “inom kort”.

Motorola Razr 5G Motorola Razr 5G Motorola Razr 5G

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.