Motorola har visat upp sin första vikbara skärm telefon som inte helt oväntat blir RAZR men till en rätt så hög prislapp och ganska svag hårdvara.

Vikbara skärmar ser ut att bli allt vanligare och sedan en tid tillbaka har det ryktats om att Motorola jobbar på en RAZR med vikbar skärm och det har stämt.

Vi hittar en RAZR som har två skärmar, en på utsidan på 2,7 tum med upplösning på 800×600 pixlar, men den skärmen som förmodligen är mest intressant är den på insidan som är en pOLED (plastic OLED) som har upplösning på 2142 x 876 pixlar och är helt enkelt en högupplöst skärm.

Motorola RAZR

Under skalet hittar vi dock kanske inte lika imponerande specifikation, processorn är Snapdragon 710 tillsammans med 6 GB ram och 128 GB lagring. När det gäller just hårdvaran så imponerar den inte och varför vi inte får se en bättre processor samt mer lagring får vi nog aldrig svar på.

Men lite annat som imponerar är att vi kommer få en fingeravtrycksläsare, stöd för eSIM samt att telefonen har USB-C så stöd för snabbladdning finns också. Batteriet är på endast 2510 mAh vilket ändå är ok med tanke på storleken.

Motorola RAZR kommer till Sverige och kommer att börja säljas hos Tele2 till en början den 24 januari 2020 men den 8 januari kan vi förhandsboka telefonen hos Tele2. Priset på RAZR hamnar på 17 990 kronor.

Motorola RAZR Motorola RAZR Motorola RAZR

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


6 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.