I prestandakriget väljer Motorola en annan väg – den personliga vägen.

Motorola tillsammans med Google har nu äntligen offentliggjort all information gällande Moto X och prestandamässigt finns det kraftfullare och bättre mobiler på marknaden. Motorolas styrka med sin nya mobil är att den går att göra väldigt personlig.

Moto X som den nya mobiltelefonen heter har varit en väldig omtalad mobil där det spekulerats mycket kring hur den kommer se ut. Hur kraftfull är den? Vilken storlek blir det på skärmen osv.

Skärmen är en 4,7 tum 720p men är mindre än andra telefoner som har en skärm på 4,3 tum. Framsidan har inga fysiska knappar och på det sättet kan de göra skärmen större då knapparna är virtuella och inte tar någon plats.

Motorola valde att inte ge sig in i prestandakriget utan valde mer att göra telefonen personlig både i mjukvaran och hårdvaran. Det kommer gå att byta skal på bak- och framsida samt så kommer det finns olika färger att välja men förutom  det så kommer man även kunna välja skal av olika material som till exempel trä, t.om volymknapparna går att ändra. Olika funktioner för att göra den mer personlig är att det går att ställa in ett eget meddelande eller ändra bakgrundsbilden som syns när mobilen bootar upp. Moto X kan väljas med 16 eller 32 GB minne.

SONY DSC

 Speficikationer

Android 4.2.2
4,7-tums AMOLED-skärm (RGB-matris) med HD-upplösning / 318PPI
Dubbelkärnigt 1,7GHz-chipp: Snapdragon S4 Pro(Qualcomm MSM8960T)
Moto X8 Computing System
Adreno 320-grafik
2GB RAM-minne
10MP-kamera med ”Clear Pixels”
2MP-kamera framtill
16GB/32GB lagringsutrymme
Bluetooth 4.0
Löstagbart 2200mAh-batteri
GPS+GLONASS
NFC
LTE
Miracast
Nano-SIM
129 x 63 x 10mm
132 gram

moto-x-official-thumb

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.