Det var egentligen bara en tidsfråga och nu är dom här, Marshalls första true wireless-lurar vid namn Mode 2 med ändå helt ok prislapp.

Mode 2 skulle jag ha den typiska designen från Marshall, så även etuiet som lurarna ska ladda i. Här har vi ett par små men stilrena lurar där vi har det klassiska M på utsidan och som helt klart kännetecknar Marshall.

Det som gömmer sig under skalet dock är element på 6 millimeter och ska bjuda på ett bra balanserat ljud enligt Marshall, dom har dock inte gjort oss besvikna förr så skulle inte tro Mode 2 blir ett undantag.

Marshall Mode 2

När det kommer till Marshall så är det nästan alltid fokus på just ljudet, så även denna gången då man kan ladda hem en tillhörande app till Mode 2 och leka med bland annat EQ. Tyvärr saknar dessa lurar aktiv brusreducering

Batteritiden ska enligt Marshall ligga på fem timmar för lurarna och ytterligare 20 timmar via etuiet. Mode 2 är IPX4-klassade vilket gör dom vattentåliga men inte vattentäta, så lite svett och regn funkar men man ska nog inte simma med dom.

Marshall Mode 2 börjar säljas den 18 mars och kommer då att kosta 1 995 kronor.

Marshall Mode 2

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.