Surface Pro 8 har äntligen presenterats och denna gången är det mindre uppdateringar på det mesta förutom designen.

Dagen har kommit och Microsoft har nu presenterat Surface Pro 8 som kommer med flera nyheter. Bland annat har vi en ny skärm som Microsoft kallar för PixelSense Flow Display på 13 tum och bjuder nu på 120Hz. Den nya skärmen har även stöd för Dolby Vision och Adaptive Color Technology.

En annan trevlig nyhet är att pennan har fått sig en uppgradering också, nu heter den Surface Slim Pen 2 och är smalare än föregångaren vilket gör att man nu kan förvara den mellan tangentbordet och själva enheten, betydligt smidigare och säkrare. Surface Slim Pen 2 har nu även en liten vibrationsmotor inbyggd vilket ska ge en annan känsla när man skriver och ritar med den.

Microsoft Surface Pro 8

Som vanligt när det kommer nya Surface Pro så har även hårdvaran under skalet fått sig ett lyft, denna gången hittar vi Intels 11:e generation Core-processorer på fyra kärnor, vi kan nu även få upp till 32GB ram om behovet skulle finnas. När det gäller portar så hittar vi nu Thunderbolt 4-försedda med USB-C vilket gör att vi kommer kunna koppla 4K-skärmar direkt in i Surface Pro 8.

Microsoft Surface Pro 8 kommer börja säljas början på 2022 och prislappen börjar då från 12 590 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.