Surface Duo 2 är en mindre uppdatering mot föregångaren men helt klart en uppdatering i rätt riktning, dock samma design.

Förra året lanserade Microsoft Surface Duo som är en telefon med dubbla skärmar, ett annorlunda upplägg men helt klart omtyckt. Det enda som egentligen var bristande då var hårdvaran som vid lansering redan då var utdaterad.

Nu har Microsoft presenterat Surface Duo 2 där man bland annat fokuserat på hårdvaran ska vara betydligt ”modernare” och kraftfullare. Vi har fortfarande två stora skärmar som totalt ger oss en storlek på 8,3 tum och denna gången är uppdateringsfrekvensen på 90Hz.

Den stora snackisen med Surface Duo är helt klart gångjärnen som fått mycket beröm och det kommer förmodligen vara så även denna gången, istället för att ha en yttre skärm så man kan vika telefonen nästintill lite hur man vill.

Surface Duo 2

En stor nyhet denna gången med Surface Duo 2 är kamerorna som nu består av tre sensorer, huvudsensor, telefoto och en ultrawide. Alla tre sensorer är på 12MP men hur bra dom presterar återstår att se.

Under skalet på Surface Duo 2 hittar vi denna gången Snapdragon 888 vilket är ett enormt plus, det gör att vi bland annat har tillgång till 5G samt en del andra funktioner som Snapdragon 888 har stöd för.

I nuläget finns det inget spikat datum eller priser för Surface Duo 2, men enligt informationen Microsoft gett oss hittills är att den endast kommer finnas tillgänglig för företagskunder av någon anledning, lanseringen ska ske innan årets slut.

Surface Duo 2

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.