Mer om Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Direct som endast fokuserade på kommande Animal Crossing: New Horizons och vi fick reda på lite mer vad vi har att se fram emot.

Fansen har en hel del frågor gällande Animal Crossing: New Horizons som Nintendo nu hoppas blivit besvarade i samband med Nintendo Direct som la all fokus på just spelet.

Vi vet nu att vi kommer få välja hur vår ö ska se ut som vi kommer bosätta oss på, detta är tydligt en viktig del då det endast är en ö per konsol som gäller, konsol och inte konto. Vill andra bygga på samma ö så är det du som var först som bestämmer om dom får samt vart dom får bygga, helt enkelt fråga om bygglov.

Vi kommer om vi vill kunna besöka varandras öar men då gäller det att använda sig av Dodo Airlines och nu är det bekräftat att upp till åtta spelare kan vara på samma ö samtidigt och spela tillsammans.

Achievements kommer ha stor betydelse i Animal Crossing: New Horizons, för varje achievements man låser upp får man Nook Miles vilket man kan använda för att köpa nya föremål eller betala av sina lån till Tom Nook.

Animal Crossing: New Horizons släpps 20 mars exklusivt till Nintendo Switch.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.