Master & Dynamic visar upp nya MW65

Master & Dynamic har visat upp ett par nya lyxiga lurar vid namn MW65 som fått sig en rejäl uppdatering från föregångaren.

Master & Dynamic har tidigare haft MW60 men nu är det alltså dags för en ganska så stor uppdatering, MW65 har bland annat blivit lättare och detta med 100 gram, rätt mycket för ett par hörlurar. En annan nyhet är att Master & Dynamic har bytt ut micro-USB till USB-C istället för bland annat snabbare laddning.

En annan funktion som allt fler lurar börjar få nu och nu även MW65 är justerbar brusreducering som man alltså kan ställa in lite efter eget behov. Som vanligt när det gäller Master & Dynamic så skriker materialvalen för MW65 lyx och komfort. Bland annat så har kåporna memory foam som skyddas av lammskinn samt bågar i riktigt läder.

Batteritiden ska enligt Master & Dynamic vara på 24 timmar och elementen innanför kåporna hittar vi element på 40 millimeter. MW65 går alldeles utmärkt att använda som headset också för till exempel telefonsamtal tack vare dubbla mikrofoner.

Master & Dynamic MW65 kommer att släppas i svart samt brunt, priset ligger på 499 euro.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + 9 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.