Machinima har varit med i leken länge när det kommer till tvspel och att ha ett enormt bibliotek, men nu är allt detta borta efter att man fått ny ägare.

Machinima har varit med i leken sedan januari 2000 och på denna tid lyckats skapa ett enormt bibliotek av videos på Youtube men som nu är borta. Samtliga videoklipp som har funnits på Machinima kanalen har alltså tagits bort och blivit privata vilket gör att ingen förutom dom med direktlänk kan titta på dessa videos.

Men anledningen till att hela biblioteket blivit otillgängligt är för att Machinima har nu ägare som är Otter Media, Otter Media i sin tur ingår i en division hos AT&T och WarnerMedia. Eftersom Warner måste vara noga med varumärkesintrång så skulle det ta alldeles för lång för dom att gå igenom varenda video och valde då istället att ta bort allt, göra allt privat och helt enkelt inte riska varumärkesintrång.

Inte nog att det enorma biblioteket rensats så har även personer som haft kontrakt med Machinima avslutats helt och detta egentligen utan deras vetskap om att något var på gång. Tråkigt för många men även många kontrakt som avslutats där användaren har väntat på att göra sig av med Machinima så det är inte bara sura miner hos alla.

Frågan som alla ställer sig nu är vad har Otter Media för planer när det kommer till Machinima kanal med tanke på att dom har över 12 miljoner prenumeranter och detta är garanterat något som man vill använda sig utav.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 8 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.