Apple har nu släppt en uppdatering till Macbook Pro 13-tums modellen med nya tangentbordet Magic Keyboard men även med ny hårdvara.

Det var egentligen bara en tidsfråga innan Macbook Pro 13-tum skulle få sig en uppdatering och nu är det dags.

Först och främst så har Apple äntligen bytt ut tangentbordet och nu är det Magic Keyboard som gäller även för Macbook Pro 13-tum. Apple har haft stora problem med tidigare tangentbord så jag är förvånad att det har tagit sån tid att byta ut det.

Men förutom nytt tangentbord så har även toppmodellerna av Macbook Pro 13-tum fått sig ett lyft med hårdvaran. Nu hittar vi Intels tionde generation processorer samt att grafiken har fått sig ett rejält lyft och är nu 80 procent snabbare än tidigare, nya grafikkortet gör det även möjligt att koppla Apples Pro Display XDR med 6K-upplösning.

RAM-minnet har också fått sig ett lyft som nu går att få upp till 32 GB med hastighet på 3 733 MHz. Lagringsutrymmet börjar nu från 256 GB och går att få upp till hela 4 TB.

Men smakar det så kostar det med Apple produkter, vill man ha 32 GB ram får man lägga till 5000 kronor och vill man ha 4 TB i lagringsutrymme kostar det över 12 000 kronor extra.

Hårdvaruuppdateringen gäller endast toppmodellerna av Macbook Pro medan dom billigare versionerna fortfarande kör på åttonde generationen processor från Intel.

Uppdaterade Macbook Pro 13 tum går att beställa redan nu.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.