Macbook Air

Apple ser ut att ha en hel del på gång som det en gång nämnts men inte hänt så mycket med, en av dom är Mac med ARM-processor som ser ut att komma i år.

Det har länge ryktats om att Apple jobbar på Mac-datorer som ska bygga på ARM-processor men som prestandamässigt inte ska vara sämre utan tvärtom.

Apple har helt klart imponerat med sina processorer till iPad och iPhone så att vi får se även dessa i deras Mac inom en snar framtiden kommer inte som en överraskning.

Nu har det dock kommit information om att Apple kan lansera sin första ARM-baserade Mac redan i år och att det då förmodligen skulle handla om en Macbook. Att det just är en Macbook är för att ARM-processorer kräver betydligt mindre energi vilket gör att batteritiden kommer bli mycket längre.

Om detta nu blir verklighet så är det svårt i dagsläget att veta när Apple planerar att presentera detta, men mycket pekar mot årets WWDC som kommer vara helt online och skulle förmodligen vara perfekta eventet att presentera en såpass stor nyhet som förmodligen även kommer göra att utvecklarna måste anpassa sig lite till nya ARM.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.