Logitech har nu presenterat ett helt nytt tangentbord dom kallar för Pop Keys som till designen verkligen sticker ut men även med sina funktioner.

Att vi använder oss utav emojis alltmera idag är ingen hemlighet och heller inget som jag tror kommer avta precis. Därför har nu Logitech presenterat sitt senaste tillskott bland tangentborden som dom kallar för Pop Keys.

Pop Keys är tangentbord med en design som sticker ut lite mer än vanligt, bland annat med sina färgval där vi till en början kan välja antingen rosa, gul/lila eller gul/svart. Färger som faktiskt passar in bra på tangentbordet.

Pop Keys är sedan även ett trådlöst tangentbord som använder sig av mekaniska brytare, Cherry MX Brown för att vara exakt. Och när vi säger trådlöst då är det helt trådlöst, det finns ingen USB-port för laddning utan det är två AAA-batterier som gäller.

Logitech Pop Keys

Formen på knapparna är annorlunda och påminner lite om en äldre skrivmaskin med sina runda knappar, om även känslan finns där återstår att se. Längst till höger finns sedan en rad med fem knappar som man kan välja lite vad man vill att använda knapparna till, men Logitech skickar i alla fall med emoji-knappar, det följer med fyra extra knappar om man vill byta. Men vill man inte använda dessa knappar till emojis så går det att programmera dom till vad man vill.

Förutom Pop Keys så kommer det även släppas en mus i varje färg och även musen har en dedikerad knapp för enbart emojis.

Logitech Pop Keys har redan börja säljas i Australien och Kina, börjar säljas i USA i november och vi i Europa får detta inom en snar framtid, några priser har inte avslöjats.

Logitech Pop Keys Logitech Pop Keys

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.