Dags för nya gamingheadset från Logitech och denna gången är dom riktigt lätta men även väldigt färggranna, men saknar den mikrofon?

Logitech har självklart utrustat G435 med mikrofon men denna gången har vi ingen mikrofonarm i headsetet som vi annars är vana vid, istället har Logitech använt sig av en annan teknik. G435 är utrustad med strålformade mikrofoner vilket gör att den ska ta upp ljudet när man pratar som vanligt, lite likt headset till våra telefoner.

Logitech har även tagit fram en mjukvara som ska filtrera bort bakgrundsljud och fokusera på användaren röst istället.

Utöver den nya mikrofonen så är G435 ett trådlöst headset via Logitechs Lightspeed-teknik, under skalet hittar vi element på 40 millimeter. G435 kommer gå att kopplas till PC och Playstation, till Playstation blir det via USB-dongle som följer med, en trevlig nyhet denna gången är att G435 även har stöd för bluetooth. G435 väger endast 165 gram så komforten kan man inte klaga på gällande vikten.

Logitech är stolta över G435 vilket är helt rätt, detta bland annat för att dom klimatkompenserar och detta genom att G435 tillverkat av 22 procent återvunnet plast samt att dom är CarbonNeutral-märkta.

Logitech G435 börjar säljas under september månad och prislappen ligger på 799 kronor. Även G435 blir färgglada gamingheadset som erbjuds i färgerna svart/neonult, blå/hallon och vit/lila.

Logitech G435

Logitech G435 Logitech G435

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.