Hem Nyheter Logitech presenterar MX Mechanical och MX Master 3S

Logitech presenterar MX Mechanical och MX Master 3S

Logitech

Logitech har lite nyheter i form av tangentbord och mus till dom lite mer produktiva och inte fokus på gaming denna gången.

Logitech har presenterat tre nyheter i MX-serien som är två tangentbord och en mus. Tangentborden som är MX Mechanical och MX Mechanical Mini hör ni på namnet att det är storleken som skiljer dom åt.

Men det som båda tangentbord bjuder på gemensamt är mekaniska brytare denna gången fast med låg profil, man kommer kunna välja tre olika typer av brytare:

  1. Tactile Quiet (Brown)
  2. Clicky (Blue)
  3. Linear (Red)

Det är självklart helt trådlösa tangentbord via bluetooth eller Logitech Bolt, och ladda gör man via USB-C. Alla knappar är dessutom bakgrundsbelysta vilket kanske inte är någon större nyhet idag utan mer ett måste.

MX Master 3S är uppföljare till redan populära MX Master 3 som denna gången bland annat har en optisk sensor som klarar av dubbelt så hög DPI, närmare bestäm 8000 DPI. Sensorn ska även klara av flera ytor såsom glas och plast. Klickljudet är också något Logitech jobbat mycket med och gjort att musen nu har 90 procent tystare.

MX Master 3S

Är man sugen på MX Mechanical, MX Mechanical Mini och MX Master 3S så finns dom att köpas redan nu, även utvalda återförsäljare har dom i lager.

  • MX Mechanical – 1 799 kronor
  • MX Mechanical Mini – 1 599 kronor
  • MX Master 3S – 1 399 kronor

Logitech MX Mechanical

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.