Logitech Gaming har släppt en ny mus som ingår i Pro-serien och ska vara en riktig lättviktare men med samma topprestanda som andra Pro-modeller.

Logitech fortsätter att släppa nya tillbehör och denna gången är det en ny mus, Pro Superlight som precis som vi kan höra på namnet är en riktigt lättviktare.

Pro X Superlight väger endast 63 gram och detta för att jämföra med tidigare G Pro X Wireless som vägde 80 gram är det en rejäl skillnad. Fastän sin låga vikt så har Logitech lyckats med att utrusta musen med Logitech Lightspeed-teknik samt att vi under skalet hittar Hero 25K-sensor med upp till 25 600 DPI.

Logitech Pro Superlight

Pro Superlight har ingen RGB-ljus och kanske inte så konstigt då man fokuserar på att få ner vikten på musen. Vi hittar fortfarande facket på undersidan för USB-mottagaren samt möjligheten till att ha Powerplay-brickan. Pro Superlight har även fått större PTFE-fötter vilket ska göra att musen har en förbättrad rörelse på musmattan och helt enkelt låg friktion.

Batteriet ska vara lika stort som tidigare och en laddning ska hålla i upp till 70 timmar vilket är helt klart godkänt. Laddningen sker via micro-USB.

Logitech Pro Superlight börjar säljas i november och prislappen ligger på 1 599 kronor. Släpps i färgerna svart och vitt.

Logitech Pro Superlight Logitech Pro Superlight Logitech Pro Superlight

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.