Logitech G413 SE

Logitech har tillslut valt att släppa modellen G413 SE av tangentbord i Sverige som är ett ganska stilrent och enkelt gamingtangentbord.

Logitech G413 SE har taktila mekaniska brytare som levererar en kompromisslös prestanda för spelare som föredrar direkt feedback. Dessutom har tangentborden PBT-knappar som är konstruerade i kvalitetsmaterial. De är designade för att hålla över tid och är även resistenta mot värme, något som gör dem till en av de mest hållbara PBT-knapparna på marknaden.

Med vit LED-belysning och ett hölje i svartborstad aluminium-magnesiumlegering är resultatet en minimal och balanserad design som gör G413 SE och G413 TKL SE till ett
måste för spelare. Utöver detta har tangentborden funktionen six-key rollover anti ghosting vilket innebär att flera tangenttryck kan registreras samtidigt.

Är man sugen på G413 SE så går den att få med eller utan numpad. G413 SE kostar 799 kronor medan G413 SE TKL går på 699 kronor. Är man sugen så går det att köpa båda modellerna redan nu hos flera återförsäljare.

Logitech G413 SE

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.