Logitech har presenterat ett helt nytt tangentbord som kommer göra det möjligt att byta ut brytarna helt efter hur man själv vill ha det.

Logitech har nu presenterat ett nytt tangentbord som är lite utöver det vanliga. Logitech G Pro X är ett fortfarande stilrent tangentbord men det som gör detta unikt denna gången är att det går att byta ut brytarna helt själv och detta mot Logitechs egna Romer-G-brytare antingen Clicky, Tactile eller Linear.

När man köper Logitech G Pro X så får man välja vilka andra brytare som ska följa med, men det går även att köpa paket med brytare separat om man vill ha alla tre modellerna. Jag kan tänka mig att man kanske vill ha en typ av brytare på WASD för spel medan man vill ha tystare brytare om man skriver mycket med använder tangentbordet för flera ändamål än bara spel.

Tycker man att RGB-ljus är ett måste behöver man inte oroa sig för det följer med och så gör även Lightsync

Eftersom detta är ett tangentbord i G-serien så finns det lite andra funktioner som är bra, till exempel går det att koppla ur micro-USB kabeln för att lättare transportera bland annat samt kanske välja kortare eller längre kabel.

Logitech G Pro X finns att köpa redan nu och priset ligger på 1 599 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


1 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.