Obsidian har fullt upp med nya spel, men det kanske mest intressanta för många är kommande RPG Avowed som vi kanske vet lite mer om nu.

Avowed var ett av spelen som presenterades på Xbox Gameshow och vi fick inte se särskilt mycket mer än en kortare teaser som utannonserar spelet.

Men nu har det kommit ut lite mer information om vad vi har att se fram emot, om detta nu stämmer återstår att se. Det är Twitter-användaren Joe_Sinister som delat med sig av en lista på godsaker gällande Avowed.

Bland annat kan vi läsa av att den öppna världen ska vara “mycket mycket större än Skyrim” men det behöver inte betyda i storlek utan mer när det kommer till innehåll. Vädersystem som är i realtid kommer spela stor roll och som det ser ut nu kommer det finnas två enorma städer att ta sig an med en en hel mindre städer runt om i världen.

Till en början var det ett mindre team som jobbade på spelet i 7 månader, men nu har redan över 100 personer jobbat på spelet i över två år och betydligt fler kommer det att bli fram över. Spelet är i full produktion just nu.

Men fastän det är såpass många som jobbar på spelet så dröjer lansering av spelet till sent 2022 eller som tidigast 2023.

Men återigen, detta är inget som är bekräftat av Obsidian utan endast rykten, men rykten som vi håller tummarna för stämmer.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


6 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.