Ring har släppt en rejäl uppdatering där det bland annat blir möjligt att länka ihop alla sina Ring produkter direkt i appen.’

“Linked devices” heter funktionen och med denna blir det nu möjligt att ansluta alla sina Ring-enheter för att i appen och på desktop se vad som händer från en och samma Dashboard, vilket gör det ännu enklare att hålla koll på sina enheter och sitt hem.

Ett exempel kan vara om Ring Video Doorbell upptäcker rörelse vid ytterdörren kan användaren enkelt aktivera sin Stick Up Cam i hallen så att den omedelbart börjar spela in och fånga upp alla oväntade, inkommande aktiviteter. Använd Ring-appen för att ansluta dina Ring-enheter, välj om du vill aktivera inspelning eller slå på lamporna, när rörelse upptäcks eller din dörrklocka aktiveras.

Genom att vi nu kan länka ihop flera av Rings produkter blir det bland annat möjligt att

  • Aktivera lamporna automatiskt på sin Floodlight Cam eller Spotlight Cam så att enheten lyser upp så snart rörelse upptäcks av en länkad enhet.
  • Välja vilka av deras enheter från Ring som ska länkas samman via plattan ‘Linked devices’ i Ring-appen för att ytterligare bygga ut säkerheten runt deras hem med anpassade kombinationer.

Linked Devices-funktionen kommer att bli tillgänglig inom ett par veckor enligt Ring.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


2 + 9 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.